Hem Gribbylunds Fastighetsägareförening strävar efter att kontinuerligt underhålla, rusta upp och förbättra våra bryggor.
,

Gribbylunds Fastighetsägareförening strävar efter att kontinuerligt underhålla, rusta upp och förbättra våra bryggor.

Se ovan de förbättringar som utförts vid respektive brygga.

Ungdomsbryggan – ni som har gått strandpromenaden har kanske noterat att en del av Stora Ungdomsbryggan ser ny och fräsch ut. Tack vare en donation och en gedigen arbetsinsats har Stora Ungdomsbryggan förlängts dryga 5 meter. En ytterligare båtplats har tillkommit. Båtarna kommer nu längre ut och ”står” inte på botten vid lågt vattenstånd. Båtarna är heller inte utsatta på samma vis som tidigare när löven faller.

Lithanderbryggan – Under september 2019 gjordes en gedigen arbetsinsats av de som har båtplats vid Lithanderbryggan. Med god uppslutning göts 12 st. nya bojstenar à 150 kg på knappa 2 timmar med mål att dessa skulle ”bogseras ut” och sjösättas på vintern när isen bar, dvs någon gång i februari-mars 2020. Vintern 2019/2020 blev dock inte som vi tänkt oss men ”skam den som ger sig” så med god ingenjörskonst, muskelarbete,  m.m. sjösattes alla bojarna och dito bojstenar i början av april detta år.

Källparksbryggan – Förbättringsarbeten pågår.

 Vi önskar er alla en härlig sommar och njut av sol och bad.

Dela detta

Nya Inlägg

Verksamheter

Nyheter

Relatera artikel

Håll kontakten med Ängsholmsbadet genom att utforska våra senaste inlägg:

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med styrelsen?